Müşteri Temsilcisi Whatsapp İletişim Hattı
Müşteri Temsilcisi Merhaba! Depotaraf ailesine hoş geldiniz! Herhangi bir sorunuz veya ihtiyacınız olduğunda bize WhatsaApp üzerinden mesaj atabilirsiniz.
Depo Raf Sistemleri

Depo raf sistemleri, üretici ve aracı firmaların sahip oldukları malzemelerin istiflenmesi amacıyla tasarlanan sistemleri kapsamaktadır. Birçok alanda kullanım imkânı sunması ile avantaj sağlayan raf sistemleri için, sabit üretimlerin yanı sıra özel tasarım üretimleri yaptırmayı da tercih edebilirsiniz.

Depo raf sistemleri kullanımı ile birlikte birçok işletme ve ticari merkez, günümüzün en büyük sorunlarından bir tanesi olan çalışma alanı küçüklüğüne rasyonel çözümler bulmaktadır. Yatay şekilde üretilen mekanizmalar ile taşıma kapasitesi kazandırılan alanlar için ayrıca; dikey üretimler ile imâl edilen raf sistemleriyle birlikte yüzey kullanım alanı kazandırılmaktadır.

Depoda Kullanılan Raf Çeşitleri Nelerdir?

Raflar, yerden elde edilen güç ve destek aracılığıyla, yükseklik kazandırılan alanlarda sağlamlık ve taşıma kapasitesi sunan, önemli birimlerdir. Raf çeşitleri, kullanım amaçlarına bağlı olarak modellere ayrılmaktadır. Sektör içerisinde bilinen çeşitler içerisinde;

  • Palet Rafları
  • Koli ve Kutu Elleçleme Rafları
  • Konsol Kollu Raflar
  • Kalıp Rafları
  • Asmakat Raf
  • Kayar Raflar
  • Sırt sırta Raf Sistemleri
  • Shuttle (Mekik) Raf Sistemi yer almaktadır.

Depotaraf markası altında sunulan katalog ürünleri ve raf model üretimlerinde ise ön plana çıkan alternatifler;

Kompakt Arşiv Dolapları, Araç İçi Raf Sistemleri, Özel Üretim Raf Sistemleri ille birlikte Ağır Yük Raf Sistemleri, Konsol Kollu Raf Sistemleri, Mezanin Raf Sistemleri, Hafif Yük Raf Sistemleri, Çelik Raf Sistemleri şeklinde yer almaktadır.

Metal Raf Sistemleri

Raf sistemi kullanan kişi ya da firmalar için ön plana çıkan ilk özellikler; kullanıma alınacak olan rafların sahip oldukları taşıma kapasiteleri, hacimleri ve dayanıklılıklarıdır. Bu sebeple birçok firma tarafından ilk olarak tercih edilen üretimler, genel olarak metal hammaddeyle üretilen modeller olmaktadır.

Bazı metaller kalıp şeklinde üretilen hafif profillerin kullanılmasını sağlamakla birlikte, üretim aşamasında tercih edilen teknik özelliklere göre bazı metaller de dayanıklılığı oldukça güçlü olan ürünler sunabilmektedir.

Metal raf tercihlerinde öncelikli olarak üretici firmadan talep edilmesi gereken husus, rafların montajının yapılacağı alanın fiziki ölçülerinin sunulması ve kullanım amacına göre ihtiyaç duyulan rafların iç hacimlerinin ifade edilmesi olmalıdır.

Metal bir üretim maddesi olarak belirlendiği için, metalin doğasına uygun olan hemen her raf sistemi için sipariş vermek de mümkündür. Kullanım sınırlarına göre dikey ya da yatay şekilde tercih edilebilecek olan modellere ilave olarak, yüksek metraja ulaşmak amacıyla katlı üretimler de yapılmaktadır.

Depo Raf Sistemleri Fiyat

Özellikle son yıllarda, ağır ürün stoklarının tedarik ve muhafaza edilebilmesi için kullanım alanı yaygınlaşan depo raf sistemlerinin fiyatlarının belirlenmesinde, birçok parametre etkili olmaktadır. Verilecek olan siparişin toplam meblağı belirlenirken hesaba katılan birtakım detaylar, fiyat üzerinde doğrudan belirleyici rol oynar.

  • İthal edilen ürün ve hammaddeler için belirlenen ticari yönlendirmeler
  • Madde temini yapan firmaların tedarik hizmeti verdiği ülkelerin ve ulaşım ağının değişmesi
  • Hammaddelerin lojistik transfer maliyetleri
  • Tercih edilecek olan raf sisteminde kullanılacak yardımcı aparat ve aksesuarlar
  • Siparişi verilecek olan modelde kullanılacak sarfiyat
  • Talep edilen depo raf sistemi için belirlenen ölçüler
  • Teslim edilecek olan siparişin teslimat adresi ve montaj şartları

gibi faktörler, toplam sipariş meblağının belirlenmesinde etkili olan parametrelerden birkaçıdır.

Depotaraf markası Türkiye genelinde sektöre öncülük eden üretici firma statüsünde hizmetlerini sunmaktadır. Üretici firma olması sebebiyle, iş ortaklığı yaptığı her müşteriye hem opsiyonel şekilde tasarlanan özel üretim modellerini sunmaktadır hem de aracısız bir şekilde ürün teslimi yaptığı için en avantajlı fiyatlar ile hizmetlerini temin etmektedir.

Siz de projelerinizde ve çalışmalarınızda tercih edeceğiniz depo raf sistemleri hakkında detaylı bilgi almak, teknik özellikleri öğrenmek ve güncel fiyat bilgisi kapsamında görüş almak için, iletişim adreslerimizden bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Ankara Depo Raf Sistemleri

Depotaraf, Ankara merkezli çalışmalarını Türkiye’nin farklı bölgelerine lojistik hizmetler ile sunan, sektör içerisinde 15 yılı aşkın bir tecrübeye sahip olan marka değeri yüksek bir firmadır. Web sitemizde yer verdiğimiz üzere, alanında oldukça başarılı ve sektör lideri marka ile iş ortaklığı yapan firmamız bünyesinde sadece Ankara değil; İstanbul, İzmir ve Akdeniz Bölgesinde de doğrudan üretim merkezlerimize erişmeniz mümkün olmaktadır.

Siz de Türkiye genelinde ihtiyaç duyduğunuz standart veya özel üretim raf sistemlerine sahip olmak istiyorsanız, iletişim adreslerimizden bize ulaşabilirsiniz. Projeleriniz ve ihtiyaçlarınızı doğrudan bizimle paylaşabilir ve önerilerimiz doğrultusunda kararlarınızı belirleyebilirsiniz.

Ad,Soyad
Telefon
E-Posta
Proje Detayı